Privatlivspolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv. 

Når du registrere dig på Klovshoppen.dk, gennemføre et køb eller tilmelder dig nyhedsbrev acceptere du samtidig nedenstående datapolitik.

Klovshoppen indsamler og behandler dine data i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven (også kendt som GDPR).

1.    Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Klovshoppen er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Knud Iversen

Lambækvej 55,

6940 Lem St.

CVR-nr.: 28577656

Telefon: 20 43 42 30

Mail: klovshoppen@outlook.dk

 

2.    Formålene med, retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler oplysninger i forbindelse med køb

Klovshoppen.dk indsamler og behandler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med brugerregistrering, tilmelding til nyhedsbrev eller køb i webshoppen.

Det drejer sig om navn, adresse, postnummer og e-mail.

Vi registrere og opbevarer ikke dine betalingsoplysninger.

Oplysningerne indsamles og behandles til legitime interesser (interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.) - at kunne levere det produkt, som du har bestilt og den service, der er knyttet til produktet.

For at kunne videreudvikle og forbedre Klovshoppen som webshop og hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Klovshoppen anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google.

Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Klovshoppen og fremgår af http://www.google.com/privacy.html.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Klovshoppen ikke data om den enkelte kundes anvendelse af webshoppen.

3.    Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  •         Almindelige personoplysninger: navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer.

Klovshoppen indsamler ikke personfølsomme oplysninger og du bedes ikke efterlade personfølsomme oplysninger på vores platforme. Data, som Klovshoppen indsamler, omfatter ikke oplysninger af følsom karakter som f.eks.  kreditoplysninger, personnumre, pasoplysninger eller indtægtoplysninger.

4.    Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  •         Udvalgte og betroede tredjemænd (post og fragt firmaer), der har brug for at benytte dine personoplysninger (fx navn og adresse) med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt

5.    Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år.

6.    Hvor dine personoplysninger stammer fra

Klovshoppen.dk indsamler og behandler, som nævnt under punkt 2., de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med brugerregistrering, tilmelding til nyhedsbrev eller køb i webshoppen.

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr fx pc, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af sidens indkøbskurv. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende hjemmesiden.
Hvis du ikke ønsker, at Klovshoppen identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du slå brugen af cookies fra i din browser.